Teknologi og kompetanse

Våre kompetanseområder innen utvikling og design av nettløsninger

Generelt jobber vi med et riktig og allsidig utvalg innen mange forskjellige områder rundt leveranse av nettsider og applikasjoner.

Spesielt anbefaler vi teknologi og løsninger innen åpen kildekode som programvaremodel, fordi dette generelt fører til en høyere kvalitet på koden, siden alle kan være med å bidra med videreutvikling og feilretting.

Moderne nettsider med JSX og lignende

Vårt hovedfelt er utvikling av nettsider innenfor rammeverkene ReactJS, Preact, NextJS, GatsbyJS og Svelte. Dette er visningsrammeverk som tillater dynamiske oppdateringer av nettsidene, som i kombinasjon med en NodeJS server lar oss skrive koden som kan kjøre både på server og ute i nettleseren til brukeren.

NodeJS

Javascript ble opprinnelig funnet opp for å gi interaktivitet i nettleserene, men har siden beveget seg over til servere og backends, og i kombinasjon med rammeverkene for visningsrammeverkene over kan man med NodeJS utvikle nettsider med topp ytelse, samtidig som de oppfyller alle ønsker man har rundt moderne nettsider.

Gjennom NodeJS og økosystemet av moduler distribuert gjennom pakkesystemet NPM kan vi utvikle server og system-integrasjoner mot databaser og api-integrasjoner mot systemer som leverer innhold, betalingstjenester og lignende som de overliggende nettsidene har behov for.

CMS og innholdstjenester

Siden de fleste CMS og innholdstjenester idag enten har et REST eller GraphQl api, så kan de fleste løsninger integreres mot moderne nettsider. Litt etter hva slags innholdsbehov en nettside har, bør man finne en løsning til er mest mulig egnet til dette.

For enklere nettsider til bedrifter og lignende så benytter vi ofte Wordpress fordi mange har høyre om og gjerne ønsker denne løsningen, og fordi det finnes et riktig utvalgt av maler som gir en kortere leveransetid og kostnad for nettsiden.

Wordpress har også en REST api som gjør at den kan integreres modern en moderne nettside med en React frontend.