Referanser

Verktøy for utvikling av nettsider, mobile apps

Ordnett responsive nettsider

Ordnett er en tjeneste for digitale ordbøker for Kunnskapsforlaget. Nettsidene deres er en moderne javascript-applikasjon skrevet i ReactJS som via sitt backend kommuniserer med deres egen søketjeneste og deres CMS for sideinnhold for de forskjellige undersidene deres.

Gå til nettsted

Gyldendal responsivt redesign

Gyldendal er et av norges ledende forlag innen skjønn, fag og undervisningslitteratur. Sidene deres ble skrevet om med komponent-biblioteket Bootstrap som base for en mest mulig effektiv omskriving til responsive nettsider.

Gå til nettsted

Navnelapper frontend design og utvikling

Frontend og javascript koding av nettløsningen til Navnelapper, hvor man på en enkel måte kan lage fargerike og flotte navnelapper som festes på tøy og andre tekstiler.

Gå til nettsted

Mobil app for Bokklubben

Utvikling av mobil app for iOS og Android hvor medlemmer i Bokklubben kan handle produkter, avbestille medlemsbok og lese e-bøker.

Gå til nettsted

Ebok-leser for Elevforlaget

ReactJS applikasjon for Elevforlaget hvor man kan finne og lese e-bøker publisert av elver som deltar i aksjonens opplegg for skoler.

Gå til nettsted

Nettsider for Leseskogen

Morsom nettside for elever i 1. og 2. klasse hvor de kan dele sine favorittbøker med dyrene i Leseskogen. Foreningen Les er avsender.

Gå til nettsted

Metabits as © 2018