Metabits

Nyheter i eZ Publish 4.7

Skrevet april 1, 2012 i eZ Publish, Webdesign Merket

eZ Publish får nå autolagring av innhold, man kan dedektere mobiltelefoner og videresende til mobilsiden før siden blir lastet og forhåndsvisningen har blitt bedre.

Automatisk lagring mens du jobber

Å miste utkast man jobber med er alltid kjedelig. Noen ganger går man ifra maskinen og glemmer å lagre, andre ganger kan det være en annen åpen nettside som gjør at programmet låser seg. I den nye versjonen av eZ Publish blir åpne utkast lagret i bakgrunnen mens du sitter og jobber med det.

Bedre forhåndsvisning i backend

En ting kunder ofte etterspør i eZ Publish er forhåndsvisning i administrasjonssystemet. Funksjonaliteten har funnes i mange versjoner, men nå har dette blitt langt mer intuitivt ved at knappen for dette har blitt flyttet opp i en toolbar som alltid er synlig.

Mobil deteksjon

Trafikk fra mobiltelefoner blir stadig mer aktuelt, og nå kan eZ Publish sjekke om en ny bruker kommer fra en mobiltelefon og videresende til den mobile siden før siden har begynt å laste. Tidligere har dette ofte vært løst med en javascriptløsning, hvor bakdelen var at før man rakk å bli videresendt, hadde hele den vanlige siden blitt lastet slik at brukeren måtte vente lengere før han ble videresendt.

Tilbake til Notater