Metabits

Om Metabits

Vi i Metabits designer og utvikler nettsider, mobile løsninger og applikasjoner til nett. Vi leverer produkter til både små og store virksomheter. Gjennom dialog og et nært samarbeid finner vi veien til de beste løsningene for hver enkelt kunde.

Vi leverer kvalitet

Vårt fokus er å holde et konkurransedyktig prisnivå uten å kompromisse på kvaliteten. Uansett om prosjektet er stort eller lite, mener vi at et godt sluttresultat bare kan oppnås ved kvalitet i alle ledd i arbeidet.

Tett samarbeid for best mulig produkt

Et godt samarbeid er alfa og omega for å utvikle akkurat de produktene dere ønsker dere. Deres kjennskap til målgruppe, bransje og konkurrenter er like viktig som våre kunnskaper om design og teknologi. Hvis avdelingene i virksomheten som senere skal bruke løsningen, blir involvert i prosjektet fra starten, skaper det både engasjement, eierskap og høy kompetanse.

Vi kan nettsider og applikasjoner!

Vi kjenner eZ Publish og WordPress ut og inn. Vi skriver web applikasjoner i CakePHP og utvikler applikasjoner til iPhone og iPad i Objective-C. Vi har også høy kompetanse innen HTML5 og webteknologi, som spiller en viktig rolle i nesten alt vi gjør.

Ta gjerne kontakt for et hyggelig samarbeid!

Ta kontakt

Si noe om hva dere ønsker